Office Lens adalah seperti mempunyai pengimbas dalam poket anda

Asas Pelaut Crewing

 

 

 

Merujuk kepada artikel 10 tips mencerahkan peluang pelaut untuk mendapatkan jawatan kosong yang di iklankan, Office Lens juga antara perisian percuma untuk android phone atau Iphone.

Office Lens memotong, meningkatkan, dan membuat gambar-gambar papan putih dan dokumen boleh dibaca. Anda boleh menggunakan Office Lens untuk menukar imej ke PDF, Word dan PowerPoint fail, dan anda juga boleh menyimpan imej ke OneNote atau OneDrive.

Office Lens adalah seperti mempunyai pengimbas dalam poket anda. Office Lens akan mendigitalkan nota dari papan putih atau papan hitam. Sentiasa mencari dokumen penting atau kad perniagaan. Lakarkan idea-idea anda dan snap gambar untuk masa lain. Jangan kehilangan resit atau nota melekit sesat lagi!

Dengan memasang aplikasi ini, anda bersetuju dengan terma dan syarat: http://aka.ms/olenswindowsterms.

senario:
– Tangkap dan memangkas gambar papan putih atau papan hitam dan berkongsi nota mesyuarat anda dengan rakan sekerja.
– Buat salinan digital dokumen-dokumen anda dicetak, kad perniagaan, atau poster dan mengurangkan mereka dengan tepat.
– Acuan dan teks tulisan tangan akan diiktiraf secara automatik (menggunakan OCR), jadi anda boleh mencari perkataan dalam imej dan kemudian salin dan mengeditnya.

ciri-ciri
Dengan mod Papan tulis, Pejabat Lens memotong dan membersihkan silau dan bayang-bayang.
Dengan mod Dokumen, Pejabat Lens memotong dan warna imej dengan sempurna.
Gambar diimbas boleh disimpan ke pilihan anda OneNote, OneDrive, atau tempatan pada peranti.

Mod Kad Perniagaan boleh mengekstrak maklumat hubungan dan menyimpannya ke dalam buku alamat anda dan OneNote. Ciri ini berfungsi terbaik dengan kad perniagaan berikut: Bahasa Inggeris, Jerman, Sepanyol dan China.
Pilih untuk menukar imej kepada fail yang disimpan secara automatik ke OneDrive Word (.docx), PowerPoint (.pptx), atau PDF (.pdf).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *